Apsauginis kūno pienelis su Q10 SUNCODE SPF 6

46,00 

Anti-ageing pienelis su apsaugos  faktoriumi 6, skirtas tamsiai odai, kuri beveik niekada nedega

Aprašymas

Anti-ageing pienelis su apsaugos  faktoriumi 6, skirtas tamsiai odai, kuri beveik niekada nedega. Novatoriška cheminių-fizinių filtrų sistema užtikrina maksimalią apsaugą nuo UVA ir UVB spindulių, jame taip pat yra vitamino E ir mentolio, užtikrinančių drėkinamąjį ir gaivinantį poveikį. Puiki apsauginė kosmetikos priemonė su raminančiomis, minkštinančiomis, senėjimą stabdančiomis ir drėkinančiomis savybėmis.

Patentuota technologija ✔ Nėra silikonų ✔ Nėra konservantų ✔ Nėra dažiklių
✔Nėra petrolatų ✔ Nėra sunkiųjų metalų ✔ Nėra muilų ✔ Veganiškas

Produkto sudėtyje yra:

COENZYME Q10C – galingas antioksidantas
Kovoja su senėjimu ir odos fotosenėjimu, nes užkirsta kelią UV spindulių padarytai žalai. Ši molekulė taip pat turi svarbią funkciją regeneruojant vitaminą E, kai jis yra oksiduotoje ir todėl neaktyvioje savo formoje.

HIALURONO RŪGŠTIS (natrio hialuronatas) – ODOS DRĖKINIMUI
Dėl intensyvaus drėkinimo užtikrinančiomis greitą odos liftingo efektą. Labiausiai veikianti hialurono rūgštis yra vidutinė molekulinė masė, nes ji garantuoja nuolatinį drėkinimą (kalbame apie chronoaktyvius produktus) visą dieną.

VITAMINAS E – ANTIOKSIDANTAS
Vitaminas E yra galingiausias odos antioksidantas, galintis atitaisyti žalą, kurią sukelia senėjimą skatinantys veiksniai veiksniai, pvz. UVA spindulių poveikis, rūkymas, aplinkos tarša ir laisvieji radikalai. Be to, vitaminas E atkuria odos gebėjimą išlaikyti vandenį, todėl kovojant su dehidratacija ir atstato kolageno ir elastino skaiduloms padarytą žalą, atkuria odos stangrumą ir elastingumą, kadangi tiesiogiai veikia ląstelių membranas.

GAMA ORYZANOLIS – augalinės kilmės antioksidantas. Ypač turtingas orizanolio resursas yra ryžių gemalų aliejus. Naudojamas anti-ageing produktuose dėl stiprių antioksidacinių. Tai puiki cheminių antioksidantų, tokių kaip BHA ir BHT, alternatyva.

TITANO DIOKSIDAS – APSAUGA NUO SAULĖS
Be jo matinių savybių (išvengiama blizgančio poveikio odai), naudojamas kaip apsauga nuo saulės arba kaip kosmetikos gaminio danga ir mineralizuojanti medžiaga.